18.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Κριτική σειρας του Netflix Queens Gambit

.  Είναι απο τις πιο ευχάριστες σειρές που μπορεί να δει κάποιος και ας είναι ψυχολογικό θρίλερ η υπόθεση του. Η κριτική για τη σειρά του Netflix Queens Gambit βασίζεται σε απόλυτα προσωπική μας κρίση και στόχος της είναι να σας σώσει τα κυριότερα θετικά σημεία ώστε να αποφασίσετε αν θα την παρακολουθήσετε και εσείς !

queens-gambit
queens-gambit

Είναι από τις πιο καλοξυρισμένες σειρες στο Netflix. Σκηνικα, κοστουμια και οτιδηποτε άλλο χρειάζεται για να σε ταξιδέψει στην δεκαετια του 1960-1970 υπάρχει σε αφθνία στη σειρά. Οι ηθοποιοι τα κτιρια τα κοστούμια το ντύσιμο ειναι όλα καταπληκτικα.

Η πρωταγωνίστρια ειναι η Ανια Τειλορ-Τζοι. Υποδύεται το ρόλο της Μπεθ. Ενός χαρισματικού κοριτσιού που στην παιδική της ηλικία βιώνει τον θάνατο της μητέρας της και λόγω της μη ύπαρξης του πατέρα της στη ζωή της μπαίνει σε ορφανοτροφείο. Εκεί έρχεται σε πρώτη επαφή με τον σκάκι. Το μεγάλο πρωταγωνιστή της ταινίας ! Μαζί με εναν εθισμό που προκαλείται στην Μπεθ από ηρεμιστικά χάπια που της δίνουν στο ορφανοτροφείο, το σκάκι θα αποτελέσει το μεγάλο ατού της ζωής της Μπεθ. Θα ειναι αυτό που θα την δώσει το δικαίωμα να ονειρεύεται, να γνωρίσει νέους ανθρώπους, έρωτες, να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να μπορέσει να είναι αυτόνομη και αυτοσυντήρητη.

Αυτά τα 64 τετράγωνα του μαγικού αυτου παιχνιδιου θα μπορέσουν να ταξιδέψουν την Μπεθ και να την κάνουν πρωταθλήτρια Αμερικής αλλά και γκραν νταμ της εποχής της. Η ταινία είναι τόσο πολύ αληθοφανης που πολλοί απο εσάς θα ψάξετε στο διαδίκτυο για το αν είναι πραγματική ιστορία. Εμεις θα σας αφήσουμε να το ψάξετε! Αλώστε άλλη μια μαγεία της ταινίας ειναι αυτή!

queens-gambit
Queens Gambit Beth

Ο σκηνοθέτης Σκοτ Φρανκ και ο διευθυντής φωτογραφίας Στιβεν Μαιζλερ δίνουν το καλύτερο τους εαυτό. Έχουν ξανασυνεργαστει στο Godless αλλά πιστεύουμε οτι η σειρά αυτή είναι η καλύτερη τους συνεργασία έως σήμερα!

Δείτε την οπωσδήποτε !

Trailer of the series

 

 

Related Articles

Stay Connected

22,009ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,911ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles