17.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η ανατριχιαστική αυτοψία της Whitney Houston – σάπια μύτη, «καμένο δέρμα στην πλάτη» και περούκα

Δείτε επίσης

Η Whitney Houston δεν έγινε μόνο μια από τις μεγαλύτερες ερμηνεύτριες στον κόσμο με τη γκάμα των επιτυχημένων τραγουδιών της, ήταν επίσης διάσημη για την εκπληκτική της εμφάνιση. Αλλά μετά από χρόνια κατάχρησης ουσιών που προκάλεσε τον όλεθρο στην εμφάνισή της, το σώμα της ήταν γεμάτο από στίγματα και τραύματα μέχρι τον θάνατό της το 2012.

Μετά τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της αυτοψίας της, επιβεβαιώθηκε ότι η μύτη της τραγουδίστριας είχε σαπίσει και είχε μια τρύπα, πιθανότατα λόγω του εθισμού της στην κοκαΐνη, και ο ιατροδικαστής διέγνωσε ότι μια από τις αρτηρίες της ήταν 60% φραγμένη.

Οι λεπτομέρειες της έκθεσης αυτοψίας της Whitney αποκαλύφθηκαν για την τραγουδίστρια όπως και η βιογραφική ταινία για τη θλιβερή ζωή της Whitney, I Wanna Dance With Somebody, κυκλοφόρησε, η Daily Star ερευνά.

Ένα κοκτέιλ εννέα ναρκωτικών ανακαλύφθηκε στο σώμα της όταν βρέθηκε μπρούμυτα στην μπανιέρα του Beverly Hilton στις 11 Φεβρουαρίου 2012. Είχε φτάσει στην πόλη νωρίτερα εκείνη την εβδομάδα πριν από τα Grammy και μόλις το προηγούμενο βράδυ εντοπίστηκε να συμπεριφέρεται αλλόκοτα και να δείχνει ατημέλητη με αταίριαστα ρούχα.

Την ημέρα του θανάτου της, παραπονέθηκε για πονόλαιμο και είπε ότι ήθελε να κάνει μπάνιο πριν το πάρτι του Clive Davis πριν τα Grammy.

Αλλά όταν η βοηθός της επέστρεψε από τις δουλειές του τρεξίματος στις 3:35 μ.μ., ανακάλυψε το άψυχο σώμα της σταρ να βρίσκεται σε περίπου 13 ίντσες ζεματιστού νερού.

Έξι ώρες μετά τον θάνατό της η θερμοκρασία ήταν ακόμα 33°C και οι γνώστες είπαν ότι θα μπορούσε να ήταν τόσο ζεστή όσο 66°C όταν πέθανε, όπως αποδεικνύεται από κομμάτια δέρματος που είχαν καεί από την πλάτη της. Ένα σημάδι βελόνας ανακαλύφθηκε στον εσωτερικό αριστερό αγκώνα της μαζί με ουλές από εμφυτεύματα στήθους και «τα περιγράμματα της αμφοτερόπλευρης πρόσθεσης μαστού». Βρέθηκε επίσης ότι της είχαν ράψει μια περούκα στα υπάρχοντα μαλλιά της. Παρόλο που τα φρύδια της περιγράφηκαν ως «αραιά», κάτω από το κάλυμμα κεφαλής που ήταν «σφιχτά κολλημένο», η Whitney έκρυβε περιέργως μια πλούσια κόμη, μαύρα, κυματιστά μαλλιά χωρίς «χωρίς φαλάκρα». Τα δόντια της όμως ήταν σε άθλια κατάσταση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, 11 από τα μπροστινά της δόντια έλειπαν και φορούσε μια «γναθιαία οδοντική πρόσθεση». Και η Tina Brown, η αδερφή του πρώην συζύγου της Whitney, Bobby Brown, ισχυρίστηκε ότι έπεσαν κατά τη διάρκεια ξεσπασμάτων κατανάλωσης κοκαϊνης που θα διαρκούσαν για μέρες. «Χάνει τα ψεύτικα δόντια της μέσα στο σπίτι και όταν είναι έξω για ναρκωτικά», είπε το 2006, αποκαλύπτοντας ότι η Whitney θα έπρεπε συνεχώς να παραγγέλνει αντικαταστάσεις.

- Advertisement -

Τελευταία άρθρα