12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Η πιο καλή “μαϊμού” Ferrari δε θα καταστραφει!

Δείτε επίσης

Ο τίτλος μπορεί να ειναι ιδιαίτερος, όμως το ιδιο ιδιαίτερη ειναι και η είδηση. Οντως η πιο καλή μαϊμού Ferrari δε θα καταστραφει !

Προϊόντα μαϊμούδες ή μάλλον ακόμα καλύτερα προϊόντα απομιμησεις των γνήσιων προϊόντων, υπάρχουν παντού. Σχεδόν όλες οι επιτυχημένες μάρκες σε παγκόσμιο επίπεδο αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω των προϊόντων αμομιμήσεών τους. Υπάρχουν μαλιιστα πολλά κράτη που τα προϊόντα μαϊμού αποτελούν μεγάλο κομμάτι των εξαγωγών τους (και ας ειναι παράνομα τα περιεχόμενα των εξαγωγών).

Στο θέμα μας όμως, πριν λιγα χρόνια, το 2008,  κατασχέθηκε μια υπέροχη Ferrari στο λιμάνι της Γενοβας. Ηταν μια πιστη αντιγραφη απο την γνησια ferrari Dino 196/246 S. Μια υπέροχη αγωνιστική ferrari που απο τη στιγμή που κατασχέθηκε και μετα την προσβολή απο την εταιρεία του maranelo, η απόφαση του δικαστηρίου, όπως συνηθίζεται, περιμεναμε να κατέληγε στην καταστροφή της. Ομως δεν εγιναν τα πραγματα όπως περιμέναμε!

Το αυτοκινητο Ferrari Dino DS που κατασχεθηκε είναι σαν αυτο της φωτογραφίας.
Το αυτοκινητο Ferrari Dino DS που κατασχεθηκε είναι σαν αυτο της φωτογραφίας.

Το δικαστήριο βασιζόμενο σε νόμο που δινει το δικαιωμα προϊόντα μαιμού να αξιοποιούνται για δημόσιο συμφέρον ή μπορούν να τα διαθέσουν σε άλλους κρατικούς ή δημόσιους φορείς, αποφάσισε να μην καταστραφει το αυτοκίνητο αλλά να χρησιμοποιηθεί στην “ακαδημία” των τελενειακών της Ιταλίας, ως παραδειγμα προς μελέτη για την τελειότητα της πιστής αντιγραφής του πρωτοτύπου!

 

- Advertisement -

Τελευταία άρθρα