15.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Oscars 2021: Τι αλλάζει και πότε θα πραγματοποιηθούν;

Δείτε επίσης

Ο Covid-19 δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστη ούτε την τεράστια βιομηχανία των Oscars και το 2021 κάθε άλλο παρά εύκολο φαντάζει. Η περσινή απονομή αποτελεί πλεόν μια μακρινή ανάμνηση και όλοι πλέον αναμένουν με αγωνία την επόμενη, που σίγουρα αναμένεται διαφορετική.

Oscars 2021
Academy Awards, Oscars

Η 93η τελετή

Η προγραμματισμένη για τις 28 Φεβρουαρίου του 2021 τελετή απονομής βραβείων Όσκαρ, μετατέθηκε στις 25 Απριλίου του 2021. Αυτό αναπόφευκτα επέφερε αλλαγή και στην τελική ημερομηνία επιλογής των υποψηφιοτήτων η οποία ορίστηκε τελικά στις 28 Φεβρουαρίου.

Χαράς ευαγγέλια λοιπόν για αρκετούς παραγωγούς που θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν τις ταινίες τους με λιγότερη πίεση. Ο κορονοϊος ανάγκασε πολλές παραγωγές είτε να πάρουν παράταση είτε να σταματήσουν γυρίσματα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει ειδική πρόβλεψη για αυτές τις παραγωγές προκειμένου να πάρουν μέρος στα Όσκαρ 2021.

Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων

Οι υποψηφιότητες των Oscars, αναμένεται να έχουν ανακοινωθεί μέχρι τις 15 Μαρτίου, το 2021. Σύμφωνα με το νέο ημερολόγιο των Oscars, η προκριματική διαδικασία ψηφοφορίας, προβλέπεται να διεξαχθεί από 1 έως 5 Φεβρουαρίου. Αντίστοιχα, η μικρή λίστα θα έχει ανακοινωθεί έως τις 9 Φεβρουαρίου, ενώ η διαδικασία ψηφοφορίας θα ξεκινήσει από τις 5 έως τις 10 Μαρτίου.

Μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, οι guests – καλεσμένοι θα είναι έτοιμοι να συγκεντρωθούν για το ετήσιο Oscar Nominees Luncheon στις 15 Απριλίου, με την τελική ψηφοφορία να πραγματοποιείται από 15 έως 20 Απριλίου. Η τελετή των Όσκαρ του 2021 θα πραγματοποιηθεί στο Dolby Theatre στο Χόλιγουντ.

- Advertisement -

Τελευταία άρθρα