20.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πως να διακοσμήσετε μοναδικά ένα χώρο βραχυχρόνιας μίσθωσης

Δείτε επίσης

Όλοι έχουμε δει φωτογραφίες φίλων μας να ποζάρουν σε κάτι εντυπωσιακά σπίτια τύπου Airbnb σε όλο το κόσμο  κάνοντας μας να ζηλεύουμε και να θέλουμε να τα επισκεφθούμε  άμεσα και εμείς στις επόμενες διακοπές μας. Εάν διακοσμήσετε έξυνα το χώρο σας οι επισκέπτες σας θα κάνουν τη καλύτερη διαφήμιση για εσάς.

Η βιομηχανία της βραχυχρόνιας μίσθωσης γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστική,  άρα για να έχετε μια ανταγωνιστική κατοικία είναι ζωτικής σημασίας να εξασφαλίσετε λαμπερές κριτικές, καλύτερες αξιολογήσεις και περισσότερες κρατήσεις. Ένας τρόπος να επιτύχετε αυτό είναι με μια ελκυστική διαρρύθμιση και διακόσμηση του χώρου σας.

Επιλέγοντας το σχεδιασμό σας

 

Ας είμαστε ειλικρινείς, αν δεν έχετε πανοραμική θέα ή μια ασυναγώνιστη τοποθεσία για να προσφέρετε στους επισκέπτες – θα χρειαστεί να βασιστείτε στην εσωτερική διακόσμηση του ακινήτου σας για να σας εξασφαλίσει νέες κρατήσεις. Όσο περισσότερη ενέργεια έχετε θέσει στη σκέψη, το σχεδιασμό και την εκτέλεση αυτής της διακόσμησης τόσο πιο αποδοτικό θα είναι το εισόδημά σας.

Αλλά προτού να ξοδέψετε της οικονομίες μιας ζωής σας στα περσικά χαλιά και τις λάμπες αντίκες, θα πρέπει να εξετάσετε το κοινό σας και τι θα επιθυμούν από το εσωτερικό του σπιτιού σας. Στοχεύετε σε επιχειρηματίες  ταξιδιώτες; Αν ναι, ίσως είναι αναγκαία μια πιο μινιμαλιστική προσέγγιση. Είστε διατεθειμένοι να φιλοξενήσετε  νέες οικογένειες – τότε η μαύρη ταπετσαρία δεν είναι πιθανώς η καλύτερη επιλογή.

Πρέπει επίσης να εξετάσετε την τοποθεσία σας. Εάν προσφέρετε ένα διαμέρισμα στην πόλη της Κέρκυρας, ίσως είναι καλύτερο να αποφύγετε ένα αγροτικό θέμα όταν πρόκειται για εσωτερική διακόσμηση – αλλά αυτό το θέμα θα μπορούσε να λειτουργήσει τέλεια για ένα cottage που έχετε μετατρέψει σε Airbnb στην Ελληνική ύπαιθρο. Γενικά, το θέμα σας πρέπει να έχει νόημα με το περιβάλλον σας. Φυσικά, υπάρχουν πάντοτε εξαιρέσεις στον κανόνα, αλλά αν δεν είστε ένας πολύ καλός γνώστης της διακόσμησης – σας συνιστούμε να ακολουθήσετε  κάτι ασφαλές.

 

Ξεμείνατε από ιδέες;;; Η LoveBnB.gr  διαθέτει μια ομάδα έμπειρων διακοσμητών που κατανοούν τις ανάγκες και τις επιθυμίες των επισκεπτών της Airbnbσε όλο τον κόσμο. Μπορούμε να σας παράσχουμε συμβουλές όταν πρόκειται για τη διακόσμηση του σπιτιού σας για να εξασφαλίσετε ότι έχετε τις καλύτερες πιθανότητες να προσελκύσετε νέες κρατήσεις και να κερδίσετε υπέροχες κριτικές.

 

Πηγή :

lovebnb.gr

- Advertisement -

Τελευταία άρθρα